Carolina Herrera | Spring Summer 2016

9.15.2015 //You can find every look by clicking here.//

This is absolutely one of my favorite NYFW fashion shows. Ofcourse there was also Diane Von Furstenberg who was amazing but Carolina Herrera had something whimsical with the trees and everything. Can't wait for LFW coming up while NYFW isn't over yet .. The Sophia Webster,  Topshop Unique, Vivienne Westwood Red Label, Mary Katrantzou and Burberry shows are the ones I'm looking forward to.
 • • • • • • • • • • • •3 comments on "Carolina Herrera | Spring Summer 2016"
  1. Oh, wat leuk om te zien! (:

    ReplyDelete
  2. Ik word blij van roze en het begrip 'Spring 2016'!

    ReplyDelete
  3. Hoi! Ik kon geen emailadres vinden, dus dan maar even zo: Ik heb je een weekje terug genomineerd voor de Liebster Award (https://blondenotebook.wordpress.com/2015/09/07/liebster-award/) omdat je echt een van mijn meest favoriete kleine bloggers bent! :) Ik weet niet zeker of je hem al in hebt gevuld, maar anders zou ik het leuk vinden als je dat zou doen! :) Liefs!

    ReplyDelete